A confession to makeJeg har ingen sosial angst. Jeg er ikke generelt redd for mennesker, eller hvordan mennesker er. Jeg er positiv og prøver å kun se det gode i andre personer. Men noe av det værste jeg vet, er å være med en haug av folkemengder. Jeg hater det.

Jeg føler meg så utrolig annderledes. Jeg føler andre mennesker blikker meg på gata, fordi jeg er annderledes enn andre. Jeg er redd for å ikke ha lik gym som alle andre, nettopp fordi jeg er redd for å bli sett på som svak og ynkelig. Det er ikke ofte jeg tørr å rekke opp håndenjeg er i klassen for å si det jeg mener om en diskusjon. Har en følelse av at mine meninger teller ikke, fordi jeg er annderledes.

Det er teit, umodent å tenke slikt som det. Men det er faktisk sånn jeg føler det. Jeg er sjenert for nye mennesker, redd for førsteintrykket andre mennesker får av meg.... Hvorfor er det nødt til å være slik?

11 kommentarer

Susi-Me,Myself and i

20.aug.2011 kl.12:28

Er litt det samme her.Jeg er ikke redd for å være i skikkelig stor folkemengde,men liker ikke dra til byen egentlig alene:S

Cathy<3

20.aug.2011 kl.12:33

Kjempe fin blogg:)

photomarita

20.aug.2011 kl.12:38

Jeg skjønner hvordan du har det. Jeg kjenner meg faktisk igjen i det du skriver. Det er ikke lett å ha det sånn..

Guro

20.aug.2011 kl.12:48

Drit i hva de andre tenker... Jeg kan nemlig garantere deg at det er ingen som er bere personer enn deg, de er bare forskjellige:) Og de som ikke er forskjellig fra hverandre (bortsett fra eneggede tvillinger osv) har et problem!

:)

20.aug.2011 kl.13:48

Det er ikke nødt til å være sånn. Ikke sett deg selv i en bås! Vær den personen du har lyst til å være, for det er ingenting som kan stoppe deg! Det er helt greit å føle sånn noen ganger, men ikke la det bli en vane som definerer deg som person. Du kan være hvem du vil, så hvem velger du å være?

Line

20.aug.2011 kl.13:54

Det er verken teit eller umodent.. Ens egen følelse er den som teller for deg, men det kommer til å forandre seg. du har lang tid på å vokse :)

photomarita

20.aug.2011 kl.13:56

Sv: Unnskyld :( Nå har ikke jeg mer sjokolade igjen heller..

sylvia

20.aug.2011 kl.15:12

fint bilde, tror nok mange har det som deg, både voksne og unge, men vi er alle mennesker uansett, å du er jo så fin. å dine meninger skal du ikke være redd for å si, de er jo så fine . så du...slå i bordet å si ifra..litt av gangen så ordner det seg. å vet du..det er gjerne de mest høyrøstete som er mest usikre ,skulle ikke tro det, men er ofte de som ikke har noen meninger, men er enig med den siste de snakker med.

klem

Sunniva :*)

20.aug.2011 kl.15:22

Det er ikke nødt til å være slik. Det er det du som må bestemme: Det er ditt liv og du må avgjøre hva du vil sette vekt på: hva andre syns, hva du selv synes, dine behov, andres behov osv.

Du er sikkert ei supersnill jente med hjertet på rett plass. :) Når andre ser på deg, så kan det jo også være tilfeldig? (jeg får også 'blikk', men det mer nysgjerrige og tilfeldige tror jeg. Det er ikke konstant liksom). Når andre snur blikke mot en, så begynner man kanskje å lure, men det er nok mest tilfeldig når man får blikkontakt med en fremmed i byen f.eks. (det er også lett å bryte øyekontakten hvis den oppleves ubehagelig) :)

Jeg tenker også på føresteinntrykket, men jeg er bare meg selv: åpen og hyggelig mot andre. Jeg er ikke redd for å si min mening, og når alt kommer til alt, så kan folk synes hva de vil om meg. Det verste jeg vet er jo at folk dømmer før de blir kjent med noen, men alle lager seg vel en liten mening om vedkommende i hodet. Du er ikke alene med tankene dine! :) Det er nok mange som tenker sånn ;)

Noor. Yeah.

20.aug.2011 kl.19:21

Det er BRA at du er annerledes. Velkommen til klubben, sier jeg bare! Det beste tipset jeg kan gi deg, er kanskje at du skal drite i hva andre syns. Så lenge DU er fornøyd med deg selv (som du kommer til å bli, lover! Bare gi det litt tid), har andres mening ingenting å si.

Veldig modig gjort av deg å faktisk skrive om hva du føler! Etter noen måneder (eller år...) kommer det til å gå over. Du kommer til å gi blaffen i hva andre syns, og være stolt av at du er annerledes. Som meg. Lover deg.

Helene- mote, sminke, hverdag

20.aug.2011 kl.19:57

ja, samme her egentlig..

Skriv en ny kommentar

- Reklame og tekst som prøver å fange folk til å gå inn på din blogg, blir ikke godkjent.
- Kommentarer som ikke har noe med innlegget å gjøre, blir ikke godkjent.
- Kommentarer som er støtende blir ikke godkjent.

hits