Everything feels wrong.Det jeg virkelig vil jobbe med, leve for å ha alltid ha en lidenskap for, det er fotografi. Jeg  ville jobbe hardt, ha det gøy og gjøre alt jeg kan for at fotografi alltid skal være en del av livet mitt. Mennesker, redigering, farger, kontraster.. alt det som alltid har betydd noe. Men det har sagt stopp.

Inspirasjonen er borte. Den vil ikke komme tilbake. Bildene jeg tar blir kjedelige, fargene blir alt for blasse. De blir rett å slett så dårlige at et runde i photoshop ikke hjelper. Jeg har vært heldig å få noen blink skudd av og til. Men det er ikke nok. Jeg har jobbet meg opp til et punkt med erfaringer, men nå har det sagt stopp. Jeg klarer ikke nå lenger.

Viss det er noe jeg er ekstremt redd for, så er det å ikke oppnå drømmen min. Å klare å bli en fotograf, å leve av det. Jeg er livredd for å ikke komme meg inn på media og kommunikasjon. Det er tanken som går igjennom hode mitt mer enn noen andre tanker. Hva om jeg ikke klarer det? Jeg vil virkelig klare å overgå streken som har satt seg selv. Men det er helt ekstremt vanskelig...

  • 4 Kommentarer

  • Dato: 15.sep.2011 Klokka: 18:08 Copyright © Silje Jensen

4 kommentarer

Aivlys

15.sep.2011 kl.19:57

det kommer tilbake, man kan ikke gå å være kreativ hele tiden, slapp av dette går så fint at, syntes jo bildene dine er fine da,

ta tiden til hjelp så kommer masse inspirasjon, lykke til

Elin Damstuen

15.sep.2011 kl.20:04

Forstår virkelig godt frustrasjonen din, men jeg startet nettopp på medialinjen nå, og om du kommer inn skal jeg love deg at du lærer masse!! Jeg gledet meg mest til faget foto og film, fordi det er det som interesserer meg mest, men så langt er faget GØRR kjedelig. Rett og slett fordi jeg kan det lærern går gjennom. Jeg har bladd litt nedover bloggen din, og jeg ser at du tar kjempeflotte bilder! Du må ikke gi deg nå. Om dette er drømmen din, jo; da må du kjempe for den. Jeg kjenner selv skrekken du snakker om, har hatt utallige søvnløse netter på grunn av bekymringer om fremtiden. Men, på et eller annet vis ordner det seg, det går over, og jeg blir igjen motivert, livsglad og lykkelig. :-) Alt du trenger å gjøre for å komme inn på medier og kommunikasjon er å ha bra karakterer. Om du kan ta bilder eller ei betyr INGEN VERDENS TING på den linja, for det er det du er der for å lære. Og tenk deg når du kommer inn da; da kommer du til å ha deeeet forspranget på andre!! :-) Lykke til iallefall, og ikke gi opp. Se gjennom fotoblogger, weheartit og andre fotosider, google forskjellige ting innenfor foto (vinkler, farger, kontraster etc), og ta til deg informasjonen. Da kommer motivasjonen tilbake, og inspirasjonen du får kommer til å eksplodere i deg!! :-) I promise.

Silje Jensen

15.sep.2011 kl.21:12

Elin Damstuen: Tusen hjertelig takk, for en ekstremt fin kommentar!

Ragny

15.sep.2011 kl.22:27

Inspirasjon kommer og går. Du kan ha en lang periode der du er veldig inspirert og bruker den. Men plutselig så er det noe som gjør at motivasjonen blir liten og inspirasjonen borte på mystisk vis. Du må bare finne ut hvordan du får den tilbake. Kanskje bilder på weheartit? Jeg har funnet inspirasjon der utallige ganger, og forskjellige blogger :)

Du finner den nok :)

Skriv en ny kommentar

- Reklame og tekst som prøver å fange folk til å gå inn på din blogg, blir ikke godkjent.
- Kommentarer som ikke har noe med innlegget å gjøre, blir ikke godkjent.
- Kommentarer som er støtende blir ikke godkjent.

hits