Alt for sliten

Jeg bare tar å avslutter hele 365 prosjektet, igjen. Sikkert ekstremt dumt av meg, og om noen uker så angrer jeg meg. Men jeg blir rett å slett lei meg når jeg er nødt til å ta opp kameraet for å ta et tilfeldig bilde, når jeg egentlig ikke vil. Det blir for dumt, for teit. Det blir ikke levert med sjela som det jeg ønsker. Høres sikkert helt ut på kanten ut, men det er nå sånn jeg føler det.

En annen ting er at jeg er blitt ekstremt lei av å blogge. Jeg vil fortsette da dette er en vanesak, men akuratt nå er jeg ganske sliten av alt sammen. Så derfor sier jeg det så enkelt at jeg tar meg en pause for en liten stund, og kommer tilbake når jeg selv føler meg bra nok til å komme tilbake. Jeg skal love dere at blogging har faktisk gjort noe med selvtilliten min, på både godt og vondt. Å i det siste så er humøret alt for lett å ødlegge, så da legger man nettsiden på hyllen.

Kanskje jeg kommer tilbake med en ren ny fotoblogg?  Jeg har lurt meg selv til å tro at jeg kan vende meg til å bli en mote blogger, da jeg er opptatt av klær og stil. Men det gikk litt for langt, og jeg skjønner det selv. Det er fotografi jeg vil fortsette med å satse alt på, ikke hvordan utsende mitt ser ut til enhver tid. 

  • 0 Kommentarer

  • Dato: 14.okt.2011 Klokka: 19:57 Copyright © Silje Jensen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Reklame og tekst som prøver å fange folk til å gå inn på din blogg, blir ikke godkjent.
- Kommentarer som ikke har noe med innlegget å gjøre, blir ikke godkjent.
- Kommentarer som er støtende blir ikke godkjent.

hits