365 Days

Thirteen


Day 49 Nikon D90 28mm

Faith is like electricity. You can't see it, but you can see the light.


Day 48 Nikon D90

Mat


Day 47

Nomnomnom.... Nei vet du hva, jeg kan bli kåret som verdens værste hverdagsblogger.

Freezing


Day 46

Jeg tror jeg snart fryser føttene av meg... brrr!

Life


Day 45

Be glad of life because it gives you the chance to love, to work, to play, and to look up at the stars.

Stars


Day 44

Beklager for sent bilde, men var sliten og trøtt etter kvelden ut med jentene i går.... Hadde det koselig, å godt å komme seg ut i byen litt.

Together for a just world


43

I am


Day 42

Pure luck


Day 41

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? Shes not perfect you arent either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break her heart. So dont hurt her, dont change her, dont analyze and dont expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when shes not there. - Bob Marley

Last breakfast in LondonDay 40

I heart shopping


Day 39

Ble et ekstremt dårlig bilde over her ja, men sånn går det når lyset er gult, teit og ekkelt. Men jeg har som du kan se shoppa masse! Heaven, for å si det sånn. Er hjemme ved 11 tiden i morgen kveld, gleder meg til å sove i min egen seng!

Trafalgar square


Day 38

Flymat


Day 37

Never, never, never, never ever give up.


Day 36

Grapes


Day 35

Litt sent... men men!

Nothing is prettier then a happy smile


Day 34

Jeg er en dårlig blogger, og beklager. Jeg er dårlig på å ta med meg kameraet, ta opp laptopen for å redigere og i det hele tatt å prioritere bloggen når jeg faktisk har litt fritid annet enn lekser, prøver, kjas og mas. Men jeg skal bli flinkere! Jeg skal til London noen dager, hva med å lage en deal at en flink blogger skal det bli etter det? hihi

sneakpeak


Day 33

Kan jo ikke kalle det en sneakpeak en gang..... haha. Men ja, noen som har lyst til å se videoblogg/bilder av skapet mitt? Er nemlig blitt helt ekstremt fornøyd med det etter at alt er blitt fiksa opp, nå mangler det bare guvlet., så blir det rå bra! Gleder meg enormt til alt er på plass!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.


Day 32

Beste maten på lengeee


Day 31

Jeg får vann i munnen bare av å se på bilde, beste middagen på lenge!

There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat


Day 30 Nikon D90

Oliver


Day 29 Nikon D90

Denne dagen (gårdagens) bilr veldig surrete. Bilde er ikke tatt i går, og er heller ikke lagt ut i går. Jeg rørte ikke kameraet mitt et eneste sekund i går, og hele kvelden hadde jeg besøk av en herlig jentegjeng. Latteren gikk og jeg tenkte ikke på å gå rundt å bruke kameraet... skikkelig dumt, men sånn ble det!

One of the cutest


Day 28

Hahahha, om ikke han er en av verdens søteste så veit ikke jeg ♥

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today


Day 27

Keybord


Day 26

Jeg veit. Jeg er verdens dårligste blogger. Ingen oppdateringer. Dårlige bilder. Dårlige overskrifter. Gammelt design og klein tekst....  Får skylde på at tre prøver + en fremføring på en uke gjør meg utrolig sliten og lei, mehe..

I want you to make love, not war.


Day 25

Hihi, et smykke jeg fikk i dag av mamma. Vært flink i dag, jeg! Rydda rommet, øvd til matteprøve, gjort lekser og rydda rommet mer. Effektiv, sa du? 

Blurred Dreams


Day 24

Every man dies. Not every man really lives.


Day 23

maclove


Day 22

The winner takes it all


Day 21 Nikon D90 + 70-300mm

Jeg tror aldri jeg har hatt det ordentlig gøy på en klassetur. Det hadde jeg i dag. Jeg ble ombringet av koselige venner, vi lo og snakket. Det var enormt gøy å se på staffeten, hvor mye hver og en ga alt for å vinne. Må si at avsluttningen tok alt, den var genial. Et bilde sier mer enn tusen ord. Å det gjør vell bilde. Litt sliten etter å ha gjort alt for å få førsteplassen, ja?

I dont got any inspiration


Day 20

U.S.A


Day 19

Magazine


Day 18

easy said


Day 17

Ear cluff


Day 16

Sorry for sent bilde! Men jeg var for lat til å ta opp photoshop i går, hihi.

Nose


Day 15

Overskriftene mine er blitt ekstremt dårlige. Det er nesten ingen tekst, og ikke mange innlegg heller. Jeg har en ekstremt blogglyst for tiden, men bildene strekker ikke til. Å da gir jeg litt opp. Rommet er liksom for rotete og det ødlegger, haha.. jau.

morragretten

Neida.


Day 14

When pain is all you have


Day 13

Dagen i dag... åh, hvordan kan jeg beskrive den på en ikke overglad måte?! Jeg har blitt inspirert og fascinert av noen helt fantastiske tegninger,  jeg har mennesker i livet som får meg til å aldri stoppe å smile og gjett hva? JEG SKAL PÅ KONSERT I NOVEMBER! Å sånn som jeg gleder meg!

kitty cat


Day 12

fin pus, stygg overskrift. Jeg er så kreativ! tjohei. heia dårlig blogging. nei, nei og nei. bahr. Jeg stopper her. kleint.

blond, blond..... blond


Day 11

Fordi jeg har blitt en ettervekst fattigere, wihu!

Living for hope


Day 10

Inspirasjonen er på null. Jeg klarer ikke redigere, jeg klarer ikke ta bilder, stille inn ting riktig. Alt blir feil og det irriterer meg grønn. Kjenner det er på tide å fokusere litt mer på redigering og bilder igjen.

Asking for air


Nikon D90 70-300mm - Day 9

in the light


Nikon D90 28mm - day 8

Blonde


Nikon D90 18-105mm - Day 7

Det blir ikke så mye "tid" til blogg når det eneste man gjør er å sove, sitte foran TVen eller sitte foran pcen... det er innmari kjipt å være syk....

Onsdag


Nikon D90 70mm Macro - Day 6

The poet's darling.


Nikon D90 18-105mm - Day 5

Formen var ikke noe god i går, så derfor ble det ikke noe bilde lagt ut. Så legger det ut i dag isteden, og et til kvelden.

The eye never lie


Nikon D90 18-105mm - Day 4

Jeg blir gal av å ikke ha photoshop. Så da ble det iphoto redigering... blæh. Tommel ned for alt for svært bilde. sorry.

Oliver


Nikon D90 - 18-105mm Day 3

Har hatt en fin dag i både kirken og ute på Bueøya. God mat, god dessert og hyggelig mennesker. hihi! Men skal ærlig si at nå skal det bli deilig å legge seg :-)

Dusty days gone by


Nikon D90 + 28mm f.//2.8 - Day 2 (Thanks Sammy, for helping me with a title!)

A rose must remain with the sun and the rain or its lovely promise won't come true.


Nikon D90 + 28mm f.//2.8 - Day 1

Jo, jeg bestemte meg for å begynne med det likevel. Så får jeg bare tvinge meg selv til å legge ut et bilde hver dag, hihi! Wish me luck! 

hits