Hverdag

Torsdag
To sprøyter på èn dag. Jeg grøsser av tanken. Ekle stikk som fører til en ømm venstrearm. Hodepine som dundrer hodet i stykket. Frustrerte fruer står på, salaten er godt plassert i magen og resten av dagen skal man... slappe av. Heah.

ouch

Goodbye England

Jeg har hatt det veldig fint her nede, og varmen har vært helt ekstrem! Men det skal bli godt å komme hjem, sove i min egen seng. Tenker jeg er hjemme i 11 tiden i kveld (norsk tid).  Goodbye England!

Translation
I have been having a really nice vacation down here, and the heat have been insane! But I'm looking forward to sleep in my own bed again. Im home at around 11pm norwegian time. Goodbye England!

On the airportSkulle egentlig vært i Danmark  nå, men er fortsatt i Norge.... ble noe surr, men fikk litt shopping penger da, hihi! Det blir ingen tur til danmark likevel, men vi skal heller opp til Bergen for å så ta fly rett til London, vi blir endel timer forsinket og sånn, men får nesten bare være. Det er irriterende å enda sitte i Norge (til å med på sørlandet) når hele kroppen klør etter å komme seg litt bort, haha.

En stk sliten jente

Puuh! Endelig har jeg satt beina over min egen dørstokk og er klar til å slappe godt av. Tirsdager og torsdager er desidert de værste dagene i uka, med kun teori begge dagene.. Ikke gøy! Er ekstremt godt å vite at det kun er èn dag igjen før høstferien er her og jeg skal bort litt fra Norge!

På lørdagsmorgenen tar vi turen til London for å være der til tirsdag. Er så heldig at jeg har fått time til et lite besøk på en klinikk der nede, og at det eventuelt blir en hel måned i London på nyåret! Sier ikke nei takk til det! :-)

i nuet:Selvom jeg sitter med verdens værste hodepine og en hals som er sår som fy, så sitter jeg her med mine elskede naturfaglekser (...) Flink, ja?

oi

New design, again

Grått.... grått.... og atter grått. Høsten er mørk så det passer helt okei, tror jeg snart skifter litt farger uansett. Ting er ikke som det skal være enda, jobber med saken!

En slapp helg

Jeg har klart å bli forkjørla, igjen. Helt fantastisk. Frustrerte fruer står på TVen, tacoen er godt plassert i magen og godteriskålen står på bordet.. fin lørdag, selvom man er syk!

Leirehue

Har det morsomt med venner på skolen ♥ 

 

13 septemberHeihei bloggfolk!

Vært en forferdelig lang dag, slitsom og tung. Men også litt morsomt å gå rundt å se på gamle ting, har liksom gått i apotetek til Henrik Ibsen.. haha, høres helt teit ut. Når jeg kom hjem så gikk jeg rett for å slappe av, og det har jeg omtrent gjort siden. Nå er det på tide å redigere litt, før det ikke er aaalt for lenge til natta. Hatt en fin dag? 

Ten years

School

Litt av skoledagen i bilder :-) jaudå

Heisann

SundaySå lader man opp for en ny skoledag. Mandag. Jeg er glad vi begynner mandagen med en god dose gøye fag, og avslutter det hele med en to timers økt med gym. Både avslappende og herlig å begynne uken med. I dag er også en slik dag hvor alt jeg gjør ikke blir bra nok, med tanke på redigering. øve øve øve.

When you need to relax

Kroppen min gir meg store singnaler at jeg må hvile. Jeg er småstøl fra i går, tennene verker og jeg er påført meg å bli forkjørlet. Kuren min har jeg allerde startet: Sove mye, spise mye kaldt, drikke te og slappe av meg en god serie. Har startet å på se One tree hill igjen, etter to år uten å en gang tenke på serien. Men hva er bedre enn en sleip tenårings drama serie når man selv vet at man har beina på jorda? Det er en litt, god tanke.

Vurderer blogger!

Tenkte å ta meg litt tid til å vurdere èn blogg :-) Melde deg på? Kan med en gang si at jeg vil være ærlig og litt streng, men likevel konstruktiv.

skolekos

Heihei!

Sitter å skikkelig koser oss på skolen...... heia 45minutter frimenutt.  Ida Kristine sier hei!

365 days

Noe å starte med igjen..?

Føler meg egentlig veldig motivert til det, husker jeg kom til rundt dag hundre før jeg ga helt opp forrige gang. Om noen månder hadde jeg faktisk vært ferdig! Jaja... Men tror jeg tenker litt til over det. Hva tror du?

Spa time

Deilig å bruke litt tid på å freshe opp alt av hår, hud og sjel - hihi! 


(Beklager for både uklart og uredigert bilde. Men jeg er så kul at jeg ikke har photoshop........  fml)

SkolestartDet føles rart å si at jeg i klasse sammen med de eldste på skolen. Jeg går plutselig i 10, og syntes at jeg nettopp begynte i 8. Gruer og gleder meg til dette året.. så skummelt, æh!

..... bra det

Hvor fint er det ikke å bli syk den siste uka i sommerferien? Hode verker, tett nese og for å ikke snakke om hvor sliten man blir. Da blir det ned å varme seg litt te før jeg skal slappe av videre! 

A normal dayI dag er en slik dag hvor man har lyst til byen for å gjøre lommeboken fattig. Men isteden ser det ut som jeg blir tvunget til å være hjemme å rydde. Jeg vil trossalt sove i min egen seng igjen, og da er det bare å starte å rydde. Kjempe flott. Men jeg gleder meg til alt er ferdig, slik at jeg kan vise dere!

Those old times

.... skal vi si at jeg er glad denne fasen er over? WEBCAMERA ♥brb ikea

Da drar jeg nedover til Ikea. Wii, gleder meg! Håper på å finne ting til nye garderobesystemet :-)New blog.

Ny start, nye muligheter.Ting er forandret. Alt er forandret. Ikke kun for meg, men for hele Norge. Å inni alt det vonde må man prøve å tenke positivt og derfor vil jeg nå blogge som normalt igjen. Jeg er svært preget og alt som har det skjedd i Norge gjør vondt. Men jeg kommer til å la media ta seg av nyhetsjobben. Jeg har forresten fått litt nytt design.

hits