august 2011 (Silje Jensen)

august 2011

Onsdag


Nikon D90 70mm Macro - Day 6

The poet's darling.


Nikon D90 18-105mm - Day 5

Formen var ikke noe god i går, så derfor ble det ikke noe bilde lagt ut. Så legger det ut i dag isteden, og et til kvelden.

When you need to relax

Kroppen min gir meg store singnaler at jeg må hvile. Jeg er småstøl fra i går, tennene verker og jeg er påført meg å bli forkjørlet. Kuren min har jeg allerde startet: Sove mye, spise mye kaldt, drikke te og slappe av meg en god serie. Har startet å på se One tree hill igjen, etter to år uten å en gang tenke på serien. Men hva er bedre enn en sleip tenårings drama serie når man selv vet at man har beina på jorda? Det er en litt, god tanke.

The eye never lie


Nikon D90 18-105mm - Day 4

Jeg blir gal av å ikke ha photoshop. Så da ble det iphoto redigering... blæh. Tommel ned for alt for svært bilde. sorry.

Like I am made of glass

Oliver


Nikon D90 - 18-105mm Day 3

Har hatt en fin dag i både kirken og ute på Bueøya. God mat, god dessert og hyggelig mennesker. hihi! Men skal ærlig si at nå skal det bli deilig å legge seg :-)

Kjole for dagen - dåp

Heihei!

Da er det tid for dåp, og gjett hvem som er fadder? wiii! Elsker virkelig kjolen det blir å gå med i dag, detaljene er herlige!

Dusty days gone by


Nikon D90 + 28mm f.//2.8 - Day 2 (Thanks Sammy, for helping me with a title!)

Vurderer blogger!

Tenkte å ta meg litt tid til å vurdere èn blogg :-) Melde deg på? Kan med en gang si at jeg vil være ærlig og litt streng, men likevel konstruktiv.

A rose must remain with the sun and the rain or its lovely promise won't come true.


Nikon D90 + 28mm f.//2.8 - Day 1

Jo, jeg bestemte meg for å begynne med det likevel. Så får jeg bare tvinge meg selv til å legge ut et bilde hver dag, hihi! Wish me luck! 

Test i imovie

... fail. :-( 

skolekos

Heihei!

Sitter å skikkelig koser oss på skolen...... heia 45minutter frimenutt.  Ida Kristine sier hei!

365 days

Noe å starte med igjen..?

Føler meg egentlig veldig motivert til det, husker jeg kom til rundt dag hundre før jeg ga helt opp forrige gang. Om noen månder hadde jeg faktisk vært ferdig! Jaja... Men tror jeg tenker litt til over det. Hva tror du?

Pusen min

Spa time

Deilig å bruke litt tid på å freshe opp alt av hår, hud og sjel - hihi! 


(Beklager for både uklart og uredigert bilde. Men jeg er så kul at jeg ikke har photoshop........  fml)

Life

DreamVil ikke akuratt sagt nei til å ha alt dette i skapet. Årh, som jeg elsker smykket!

A confession to makeJeg har ingen sosial angst. Jeg er ikke generelt redd for mennesker, eller hvordan mennesker er. Jeg er positiv og prøver å kun se det gode i andre personer. Men noe av det værste jeg vet, er å være med en haug av folkemengder. Jeg hater det.

Jeg føler meg så utrolig annderledes. Jeg føler andre mennesker blikker meg på gata, fordi jeg er annderledes enn andre. Jeg er redd for å ikke ha lik gym som alle andre, nettopp fordi jeg er redd for å bli sett på som svak og ynkelig. Det er ikke ofte jeg tørr å rekke opp håndenjeg er i klassen for å si det jeg mener om en diskusjon. Har en følelse av at mine meninger teller ikke, fordi jeg er annderledes.

Det er teit, umodent å tenke slikt som det. Men det er faktisk sånn jeg føler det. Jeg er sjenert for nye mennesker, redd for førsteintrykket andre mennesker får av meg.... Hvorfor er det nødt til å være slik?

The last days of summer

SkolestartDet føles rart å si at jeg i klasse sammen med de eldste på skolen. Jeg går plutselig i 10, og syntes at jeg nettopp begynte i 8. Gruer og gleder meg til dette året.. så skummelt, æh!

LIVET SMILER

♥ Bruk mye av energien min på skole.
Nå er det siste året. Året som gjelder om jeg kommer meg inn på den skolen jeg vil inn på. Fraværet skal ned, og karakterene skal opp. Nå gjelder det å satse, å det skal jeg virkelig! Ting skal sorteres å jeg skal bli flinkere til å ikke surre så mye når det gjelder skole og sånn..... heheh

♥ Trene mer, være sunn.
Ja, man får begynne å prioritere litt også. Nå skal sunn mat inntas, og ting som brus skal vekk. Jogging/power-walk skal bli tatt som endel av hverdagen min, og jeg skal satse på å besøke Trimit litt oftere. Nå har jeg en masse motivasjon og inspirasjon.

♥ Fotografere.
Selvom andre ting tar tid, så skal jeg bli flinkere til å bruke kameraet. Hver dag, hele tiden. Jeg skal ta det med meg omtrent hvor jeg går, og ta bilder. På tide med litt nye minnekort, kanskje? Skal også bli flinkere til å teste ut redigering mer så fort jeg har photoshop.

s for stronger

You have a choice.

You can give up. 
Or you can take it as a experience, and get stronger. 


We will miss you

Looking backDet er koselig å redigere gamle bilder når man ikke har annet å gjøre. Når jeg ser bilder som dette så lengter jeg etter portrett photoshoots. Dette må være en av de mest velykkete photoshootene jeg har hatt, men jeg var veldig heldig med Guro (som aldri fryser) som modell! Dette er tatt i november, da veiene var godt lagt med snø.

..... bra det

Hvor fint er det ikke å bli syk den siste uka i sommerferien? Hode verker, tett nese og for å ikke snakke om hvor sliten man blir. Da blir det ned å varme seg litt te før jeg skal slappe av videre! 

....

Anita, husker du selv ha du gjorde?

Dine never og dine ben, som trengte igjennom lille Miriam sin sjel?

Husker du hvor mye latteren din skrek når du gjorde kjære Miriam vondt?

Hvordan tror du Miriam føler seg? Hvordan føler hun seg nå Anita?

 

Kan du ikke merke det i din egen kropp, hvor vondt du gjorde henne?

Tenk deg om Anita, tenk deg hvor mye vondt du gjorde lille Miriam!

Miriam hadde problemer med å gå, hvorfor skulle du skade henne mer?

Du oppførte deg ikke fint mot henne. Som om hun var en feil.

 

Miriam kunne ikke noe for at hun hadde kviser.

Alle jenter får kviser, men det vet du jo?

Hvor tror du Miriam er nå? Med sin fredelige sjel.

Tror du hun noen gang ville tilgitt deg, Anita?

Har du noen gang tenkt på hvor mye hun stengte inne i seg?

Hvor mye du fikk henne til å felle tårer og tenke?

Jeg håper du den dag i dag angrer på dine handlinger.

Jeg savner Miriam forferdelig mye. Det vil jeg alltid gjøre.

 

Bestevenninen til Miriam, Amalie sine tårer trillet nedover kinnene.

Hun hadde fått sagt akuratt det hun ville.

I begravelsen.

A normal dayI dag er en slik dag hvor man har lyst til byen for å gjøre lommeboken fattig. Men isteden ser det ut som jeg blir tvunget til å være hjemme å rydde. Jeg vil trossalt sove i min egen seng igjen, og da er det bare å starte å rydde. Kjempe flott. Men jeg gleder meg til alt er ferdig, slik at jeg kan vise dere!

Grass

Sleepy dayPassion for fashion

Those old times

.... skal vi si at jeg er glad denne fasen er over? WEBCAMERA ♥brb ikea

Da drar jeg nedover til Ikea. Wii, gleder meg! Håper på å finne ting til nye garderobesystemet :-)Isabel Jaèn Vindvik

Life is to short...

... to be anything but happy. ♥

Timmy

hits