oktober 2011 (Silje Jensen)

oktober 2011

Ny blogg

Pausen er over, og jeg har begynt på ny blogg >HER< :-)

Alt for sliten

Jeg bare tar å avslutter hele 365 prosjektet, igjen. Sikkert ekstremt dumt av meg, og om noen uker så angrer jeg meg. Men jeg blir rett å slett lei meg når jeg er nødt til å ta opp kameraet for å ta et tilfeldig bilde, når jeg egentlig ikke vil. Det blir for dumt, for teit. Det blir ikke levert med sjela som det jeg ønsker. Høres sikkert helt ut på kanten ut, men det er nå sånn jeg føler det.

En annen ting er at jeg er blitt ekstremt lei av å blogge. Jeg vil fortsette da dette er en vanesak, men akuratt nå er jeg ganske sliten av alt sammen. Så derfor sier jeg det så enkelt at jeg tar meg en pause for en liten stund, og kommer tilbake når jeg selv føler meg bra nok til å komme tilbake. Jeg skal love dere at blogging har faktisk gjort noe med selvtilliten min, på både godt og vondt. Å i det siste så er humøret alt for lett å ødlegge, så da legger man nettsiden på hyllen.

Kanskje jeg kommer tilbake med en ren ny fotoblogg?  Jeg har lurt meg selv til å tro at jeg kan vende meg til å bli en mote blogger, da jeg er opptatt av klær og stil. Men det gikk litt for langt, og jeg skjønner det selv. Det er fotografi jeg vil fortsette med å satse alt på, ikke hvordan utsende mitt ser ut til enhver tid. 

Thirteen


Day 49 Nikon D90 28mm

Torsdag
To sprøyter på èn dag. Jeg grøsser av tanken. Ekle stikk som fører til en ømm venstrearm. Hodepine som dundrer hodet i stykket. Frustrerte fruer står på, salaten er godt plassert i magen og resten av dagen skal man... slappe av. Heah.

Faith is like electricity. You can't see it, but you can see the light.


Day 48 Nikon D90

High hopes

Mat


Day 47

Nomnomnom.... Nei vet du hva, jeg kan bli kåret som verdens værste hverdagsblogger.

ouch

Freezing


Day 46

Jeg tror jeg snart fryser føttene av meg... brrr!

London innkjøp - part 4

Sminkepung og lommebok
Fikk en skikkelig mulberry følelse av lommeboken til høyre, hehe!Parfyme
Juicy couture, er det slik det skrives? Parfymen er ihvertfall derfra, og lukter himmelsk!Lip balms
Greit å ha!Øredobber
Skulle ønske det hadde vært litt mer utvalg av det, menmen!Halskjeder
Den øverste der har jeg også ring av, men fikk ikke tatt bilde av ringen..Ringer
Love, love & love!DA var jeg ferdig med innkjøpene fra London, endelig! :-)

Life


Day 45

Be glad of life because it gives you the chance to love, to work, to play, and to look up at the stars.

London innkjøp - part 3

Undertøy
Viss noe var billig og veldig fint inne på Primark, så var det undertøy! De hadde enormt mye, til en billig penge. Fikk røsket med meg litt ihvertfall. :-)Hvit tskjorte
Denne kunne blitt casual, men frynsene gir et utrolig sært preg - jeg elsker den!Fake pelslue, med ører.
Haha, falt for den med en gang! Lys, fin og behagelig å på seg. Det er nok for alles beste at jeg har sensurert trynet her..Litt forskjell: Sokker, strømpebukse, hals, tights..Puh, da var jeg ferdig med alle klærne... kommer smykker og slikt i neste del.

Stars


Day 44

Beklager for sent bilde, men var sliten og trøtt etter kvelden ut med jentene i går.... Hadde det koselig, å godt å komme seg ut i byen litt.

Videoblogg neste?

... tviler veldig, haha :-)

Together for a just world


43

London innkjøp - part 2

Lilla tskjorte, med gullknapper
De hadde denne i mange forskjellige farger, men kan si at jeg falt for denne først. Veldig casual!Slangeskinn bukse
Sitter å lurer på hvor hate blikk jeg kommer til å få av å gå med denne offentlig, haha. Men jeg gleder meg allerede, syntes den er dødsrå og jeg liker å ikke menge meg med resten av saueflokken!Fuskepels jakke
Den er ekstrem fin og behagelig! Er heller ikke så langt ned mot magen om du skjønner, men litt lengre oppe som en langarmet bolero, kun at den er lengre enn det òg... hehe!I ♥ London genser
Hvem kjøper ikke en slik genser på sin første tur til london/New york/Paris osv? Hehe... måtte jo nesten det, da!Kommer enda mer, haha! :-)

I am


Day 42

London Innkjøp - part 1

Rød blonde tskjorte
Falt for den med en gang... ser for meg en en olashorts, bikini og denne over til neste sommer, hihi. Skal nok bli brukt litt i vinter òg!Eggehvit tunika/topp
Den er litt for stor, men skal nok få det til!Vinrød bluse
Har allerde prøvd og gått med denne en dag, tynt og herlig stoff, og den sitter fint på!Svart blonde kjole
Fra River Island. Utrolig fin, og den er helt... fantastisk! Detaljene der man kan se litt av huden igjennom blondene lengre ned på kjolen syntes jeg piffer opp hele.
Kommer flere innlegg om innkjøp fra London litt senere, har endel å vise! :-)


Pure luck


Day 41

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? Shes not perfect you arent either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break her heart. So dont hurt her, dont change her, dont analyze and dont expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when shes not there. - Bob Marley

Last breakfast in LondonDay 40

Goodbye England

Jeg har hatt det veldig fint her nede, og varmen har vært helt ekstrem! Men det skal bli godt å komme hjem, sove i min egen seng. Tenker jeg er hjemme i 11 tiden i kveld (norsk tid).  Goodbye England!

Translation
I have been having a really nice vacation down here, and the heat have been insane! But I'm looking forward to sleep in my own bed again. Im home at around 11pm norwegian time. Goodbye England!

I heart shopping


Day 39

Ble et ekstremt dårlig bilde over her ja, men sånn går det når lyset er gult, teit og ekkelt. Men jeg har som du kan se shoppa masse! Heaven, for å si det sånn. Er hjemme ved 11 tiden i morgen kveld, gleder meg til å sove i min egen seng!

Trafalgar square


Day 38

Flymat


Day 37

On the airportSkulle egentlig vært i Danmark  nå, men er fortsatt i Norge.... ble noe surr, men fikk litt shopping penger da, hihi! Det blir ingen tur til danmark likevel, men vi skal heller opp til Bergen for å så ta fly rett til London, vi blir endel timer forsinket og sånn, men får nesten bare være. Det er irriterende å enda sitte i Norge (til å med på sørlandet) når hele kroppen klør etter å komme seg litt bort, haha.

hits